Skip to content
0226 - 724 734       info@grandcafe-marktzicht.nl     Gesloten tot 1 maart 2021

Toegankelijk voor mindervaliden

squibbely-lijntje

Winst voor iedereen!

Juist in de horeca is toegankelijkheid meer dan het weghalen van drempels. Of een gast nu een verstandelijke beperking heeft, een kinderwagen of rollator bij zich heeft, minder goed ziet of in een rolstoel zit, in de horeca zijn mensen op zoek naar gezelligheid en gastvrijheid. Dat geldt voor iedereen, dus ook voor ons!

 

Voor deze groep mensen met een beperking is het moeilijk om bijvoorbeeld naar een café, hotel, snackbar of restaurant te gaan als deze niet toegankelijk is.

 

Wij hebben ons het lot van deze groep zeer aangetrokken en omdat we toch gingen verbouwen, hebben we besloten deze groep ook de ruimte te gunnen die ‘gewone’ mensen vaak als standaard ervaren.

 

Wij hebben daarom tijdens de verbouwing de volgende voorzieningen getroffen om de toegankelijkheid van deze groep te vergroten, zodat ook zij bij ons een heerlijke beleving kunnen hebben;

 

# Een ruime entree, naast onze keuken.
Hierdoor kan men zelfs met een brede elektrische rolstoel naar binnen


# Een lift

Deze lift is uitermate geschikt om met een brede elektrische rolstoel naar ons MIVA-toilet te gaan. Deze bevindt zich namelijk, net als de andere toiletten, op de 1e verdieping.


# Een zeer ruim MIVA-toilet 

Een extra brede ruimte waarin je met een brede elektrische rolstoel kunt draaien, een toilet met 2 beugels, een wasbak die rolstoel toegankelijk is met automatische kraan en een MIVA-toilet alarmering. De MIVA ruimte beschikt tevens over een baby verzorgingstafel

 

Sinds 1931 gezellig en gastvrij

squibbely-lijntje

Marktzicht staat vanaf 1 oktober 1931 bij de KvK ingeschreven als horecabedrijf en is daardoor een begrip in de regio.

 

In de tijd dat er in de veiling nog groente geveild werd, kwamen de tuinders na het veilen een borreltje drinken op de goede verkoop voor zij weer op huis aan gingen.

 

“Wij willen Grand Café MarktZicht met diezelfde gedachtegang als in 1931 openstellen, zodat onze gasten zich welkom voelen en graag nog eens terugkomen vanwege de gastvrijheid, de gezellige sfeer en het lekkere eten.

Snel vinden

› Rondvaart Langedijk

› Boot - Kano verhuur

› Parkeren auto's en fietsen

› Toegankelijk voor mindervaliden

› Huisregels Marktzicht

Contact

Dorpsstraat 95,
1721 BC Broek op Langedijk

Tel: 0226 – 724 734
E-mail: info@grandcafe-marktzicht.nl

Openingstijden

Gesloten tot 1 maart 2021

Scroll To Top